23 Şubat 2014 Pazar

Park keyfi

Havaların iyi gidişinden mütevellit bizde kızımla güneşten nasibimizi alıyoruz hamdolsun...öğle uykumuzdan kalkıp karnımızı doyurunca evimizin hemen arkasındaki parka (zeynebimin tabiriylee paaka) gidiyoruz. salıncağı biniyoruz, kaydıraktan kayıyoruz, tahterevalliye bile biniyoruz. Parkta oynayan diğer çocukların arkasından 'abbaaa gel' 'abii gel' diyee çığlıklar atıp paytak paytak yürümeye çalışıyoruz onlara yetişmek için.  elinden tutuyorum kuzumun ve yürüye yürüye gidiyoruz. bir anda duruveriyor 'işte diyorum zeynepcik bişey gördü':) ve gerçekten her ne gördüyse beni oraya doğru yönlendirmek istiyor. Elini bırakıyorum ve yürüyor keşfetmek istediği şeye doğru. bu bazen bir dal parçası, bazen bir taş, bazen etraftaki binaların bahçe kapıları bazende kendi gölgesi oluyor :)
zeynepcik karnı tok, altı temiz, uykusunu almış bir şekilde parka gidince keyfine diyecek olmuyor doğrusu...eee bir küçücük kuzucuk başka ne isterki minnacık yüreğiyle bu hayattan...hal böyle olunca annesine de, gün be gün gözlerinin önünde büyüyen bu mucizeyi ona verdiği için Rabbine binlerce kez şükretmek kalıyor...

seni çok seviyorum melek yüzlüm...iyiki varsın..










2 yorum:

  1. 3. kareye bayıldım,çok şeker maşallah:) biz de tam bahar geldi derken kar yağmaya başladı buralara,tadını çıkarın güzel günlerin,sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz teyzesi. Kayseri'de hava güzeldi bugünlerde. Hem kaygı veriyor insana bu hava mevsim normali olmadıgı için hemde güneş içimizi ısıtıyor keyfini çıkartıyoruz :)
      Sizede bol eğlenceli günler. Sevgiler :)

      Sil