11 Mart 2014 Salı

Aktivite ağacımız

Bir kaç zamandır keçe ile etkinlik hazırlamıyordum Zeynebe. Bunda biraz fırsat bulamamam biraz da hobi masamın yerinden kalkmış olması sebep...Sevgili eşim koşu bandı alınca benim hobi odası olarak kullandığım odada tam da benim masamın yerini kaptı bu koca alet :( hal böyle olunca kaldık el elde baş başta...
keçe ile çalışmak çok keyifli ama kes biç yapıştır derken azıcıkda pasaklı bir iş laf aramızda...bende çalışırken kendimi kaptırdığım için genelde o an gözüm görmüyor dağınıklığı ancak ne zaman ki iş bitiyor acı gerçek yüzüme vuruyor...eee bir de benim bu çalışmaların başına zeynebi uyuttuktan sonra geçtiğimi düşünürsek saatte epey bir ilerlemiş oluyor...gözümden uyku aka aka topluyorum el mahkum oturma odamızdaki keçe dağınıklığını..aksi taktirde sabah kuzucum uyandığında tehlike arz edebilir halen herşeyi ağzına attığını düşünürsek:)

'bu kadın durduk yere niye bu kadar çok şikayet etti? ' dediniz belkide kim bilir...haklısınızda öyle bir dertleşmek geldi içimden:) 

uzun zamandır aklımda, yapılacaklar listemde olan ancak fırsat bulduğum çok amaçlı aktivite ağacımızz taaa taaaaa karşınızda:)

yine sevgili etkanın annesinden gördük biz bu cici aktivite ağacını...etka'nın ağacına bakmak için tık tık :)

ben ağacımızı çok sevdim. 1.5 saat uğraştım ama değdi doğrusu:) zeynepcik henüz çok ilgilenmedi. Sabah görünce önce bir ağaca sarıldı..baktı...ama şekilleri düğmelere iliklemek pekde cazip gelmedi. Başka zaman sunulmak üzere sandığa kaldırıldı aktivite ağacımız:)

şaka yapmıyorum haaaa gerçekten sandığa kaldırıyorum ileriye dönük hazırladığım oyuncakları veya etkinlik malzemelerini:) 






2 yorum:

  1. Çok güEl olmuş ellerinize emeğinize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz. Ilham kaynağımız sizsiniz :) siz iyiki etkaya yaptınız da bizde gördük sevgili etkanın annesi ;)
      Telefondan foto ekledim. Kaldı öyle.
      Yazısını yazıp size bir teşekkür edeceğim ;)

      Sil