31 Ocak 2014 Cuma

Ada kız Zeynepciği sever :) zeynepcik ada abbasını :)

Bir Ada kız varmış. Ankara'nın bağlarıyla oynar, mantı yemeyi çok sever, annesine 'belekkkkkkk( melek ) dermiş. Koskoca 28 ayı tamamlamış bir ablaymış kendisi...Bu Ada kızın yolu bir gün zeynepciğin evine düşmüş. Daha öncede görüşmüş bu iki tatlı kız ama henüz çok küçük oldukları için hayal meyal bile hatırlamamışlar o günü... Velhasıl dün ilk görüşme, ilk tanışma gerçekleşmiş...sevmişler birbirlerini...abbba demiş zeynepcik....zeynepciğe 'kardeşimmmm kardeşim' diyerek çubuk kraker ikram etmiş abbasıııı.... Ada kız diğer odaya geçtiğinde abbbası gitti zannedip gözyaşı dökmüş zeynepcik...ada kız uyuyunca 'belek teyzeyle' aşk yaşamış, danssss dansss danssss etmişler. Kahkalarla gülmüş. Öyle gülmüşkü ada kız uyanacak zannetmişler. 
Amma velakin ada kız pek sevmiş zeynepciğin yatağını guzelce uyumuş. Öyleki babası gelince öpmüş öpmüş yinede zor açmış gözlerini....ada kız anne ve babayı 3 kase mercimek çorbası içerek çok şaşırtmış. Hilal teyze mutlu olmuş:)
Oynamışlar, konuşmuşlar, gülmüşler, keyifli anlar geçirmişler iki arkadaş...
An olmuş...gün bitmiş...gitme vakti gelmiş çatmış... Hazırlık telaşını farketmiş zeynepcik. Başlamış az az ağlamaya...ada abbaya el sallamış, öpücük atmış ummmmmahhh diyerek ama ne zamanki ada kız yola koyulmuş. Zeynepcik salmış göz yaşlarını.... Abbaaaa demiş... Adaaaa demiş... Gitti demiş kollarını iki yana açarak... Annesi ikna etmiş 'abba gitti sonra yine gelecek' demiş en kısa zamanda yeniden görüşme ümidiyle....sevgiyle...

Abbasından veda öpücüğünü de almış zeynepcik...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder